newbalkan.com

Zpravodajství

aktuální ekonomické zprávy, inzerce a prezentace firem se zaměřením na Jihovýchodní Evropu

Languages

česky srpski english

[REGISTRACIJA:]

Registrujte se besplatno i isko-ristite sve prednosti sistema.

PRIJAVITI:

Vyhledávání

Naručite :

newsletternaručite
Šta ima novo...
- 10.01.2018 -
Ambasada Republike Češke u Beogradu
Poziv za podnošenje predloga malih lokalnih projekata razvojne saradnje u 2018. godini
- 26.05.2017 -
Češko-srpska saradnja
Nagrada Františeka Zacha
- 28.08.2014 -
Privatizacija
Javni poziv za privatizaciju 502 preduzeća
Vreme Kursna lista Dokumenti za prenos Linkovi Mape
vaše početna stranapošaljite nam e-mail
10.07. 2020VREME€ = KURS VALUTE

O nama

Firma ROSIVA Šumperk s.r.o. osnovana je još 1998. godine, kao nastavak trgovinskih aktivnosti fizičkih lica orijentisanih na zemlje Balkana sa ciljem da se aktivno uključe u podršku trgovini između Češke Republike i Savezne Republike Jugoslavije. Ove aktivnosti otpočele su još 1992. godine. Firma je tokom svog rada stekla znanja i praktična iskustva u realizaciji trgovinskih, a u skladu sa svojom politikom društvene odgovornosti i humanitarnih aktivnosti. Stečena iskustva i porast potražnje, na kraju su doprineli da se prvobitno čisto trgovinsko preduzeće pretvori u firmu koja se bavi konsaltingom.

Naša firma je sve više postajala svesna da je dostupnost informacijama iz jugoistočne Evrope veoma problematična i da koči razvoj uzajamnih privrednih aktivnosti. Zbog toga smo 2000. godine rešili da ovakvo nepovoljno stanje izmenimo stvaranjem internet portala www.newbalkan.com.

Informacije koje možete naći na ovom portalu, namenjene su Vama, našim korisnicima i one uz konsalting predstavljaju još jedan deo naših aktivnosti, koje se tiču ekonomskog razvoja zemalja jugoistočne Evrope, kao i razvoja saradnje sa ovim zemljama.

ROSIVA Šumperk s.r.o. je sebi odredila jasan cilj: dugoročno podržavati i razvijati međusobne ekonomske i kulturne odnose Češke Republike i Republike Srbije.


ROSIVA Šumperk s.r.o.
Bludovská 18
787 01 Šumperk
Češka Republika

Tel.: +420 583 280 754
e-mail: info@rosiva.cz
web: www.rosiva.cz